Gratis træning i det fri

Rigtig mange af os benytter os af at træne i et fitnesscenter. Vi betaler et månedligt beløb og kan så træne så meget vi har lyst til. Men kunne det ikke være lækkert, at træne gratis og samtidig bruge naturens muligheder, i særdeleshed nu hvor vejret egner sig til det? Vi har hos Grønne skridt samlet en liste over gratis træningsmuligheder i Aarhus.

 

SICK:

SICK Project er et træningsfællesskab, der er oprettet for at få folk i form og skabe et sammenhold. Fælleskabet skal motivere folk til at komme til træning, og derfor  går SICK meget op i at være et fællesskab.

SICK Project afholdes hver søndag kl. 11, og det afholdes på forskellige lokationer i Århus og omegn. Der vil være forskellige træningsformer herunder både styrke, cardio og leg. Jeg har været med 2 gange hhv. ved musikhuset og ved DOKK’en. Det var hård, udfordrende og anderledes træning. Tor – som er manden bag ved SICK er en motivator uden lige, og bidrager udover gejst og tilråd med god musik fra sin boomblaster. Der er ingen tilmelding, man møder blot op i træningstøj.
Læs mere på facebooksiden: www.facebook.com/SICKProject

 

SPÆN:gratis træning - spæn

SPÆN er en gratis løbeklub, der forsøger at tilbyde træning til alle niveauer. Der løbes tirsdag og torsdag kl 17.00 fra Samfundfagenes kantine i UNI-parken. For at sikre at alle kan være med, bliver løberne inddelt i grupper, så man træner med andre på samme niveau som en selv. Dette giver også mulighed for de mere garvede løbere, der ønsker nye udfordringer og mere konkurrence i deres træningspas.

Der er typisk 3-4 trænere fra gang til gang, så der vil altid være nogen som styrer træningen og kan give gode råd. Jeg har været med 2 gange i SPÆNS løbeklub, begge gange om tirsdagen, hvor det er intervaltræning – tirsdagstonser. Torsdage er det længere ture, der løbes. De to gange jeg deltog, var det super god intervaltræning, hvor jeg formåede at presse mig selv meget mere end på en almindelig løbetur alene. Der er ingen tilmelding, man møder blot op i træningstøj.
Læs mere på facebooksiden: https://www.facebook.com/pg/lobeklubbenspaen

 

RUNAAR:gratis træning - runaar

RUNAAR er et gratis løbefællesskab for århusianere. Her kan du løbe med ung som gammel samt hurtig som langsom. RUNAAR går meget op i, at løb er mere end en motionsform, men at fælleskabet er meget vigtigt og RUNAAR er da også det største løbefælleskab i Aarhus. RUNAAR løber fast 3 gange om ugen med start fra Skanseparken. Der løbes forskellige distancer på de tre løbsdage. Men der skulle altid mulighed for at finde en gruppe, der passer til dig.

Læs mere på: www.runaar.dk  eller på https://www.facebook.com/runforaarhus/?fref=ts

 

Fitness i det fri – Aarhus kommunegratis træning i aarhus

Aarhus Kommune har en række udendørs pladser til fitness, hvor lokale idrætsforeninger tilbyder fællestræninger i de udendørs fitnessparker, som ligger forskellige steder i Aarhus.

Fællestræningerne er for voksne, der ønsker at træne styrke og kondition udendørs. I træningen bruges udendørs fitnesspladser og naturen som træningsrum. Du kan gå til fitness i det fri forskellige steder i Aarhus fx Riis Skov, Hasle bakker, Mindeparken mm. Du tilmelder dig fitness i det fri ved at kontakte kontaktpersonerne i foreningerne, som du kan finde via linket under dette opslag. Mange steder er det gratis at deltage, mens du enkelte steder skal betale lidt for være med.

Læs mere på: http://www.aarhus.dk/da/borger/sundhed-og-sygdom/Sundhedstilbud/Motion/Fitness-i-det-fri.aspx

 

 

 

Del med dine vennerShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrPin on Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *