Hjemmelavet ansigtsmaske

cover 1024 x 400

I Grønne Skridt er vi ikke ubetinget glade for at smøre dyre kemikalier i ansigtet for at få en flottere hud. Derfor satte vi os for at eksperimentere med hjemmelavede ansigtsmasker. Internettet er fyldt med opskrifter, som du selv kan prøve dig frem med derhjemme. Vi endte med en blanding af flere forskellige opskrifter, og her får du den, så kan du selv få dejlig blød hud, direkte fra køleskabet.

Masken virker rensende, fugtgivende, beroligende og kølende. Den er f.eks. rigtig god, hvis du har brugt en hel dag i solen, eller hvis din hud trænger til en opfriskning.

 Du skal bruge:

1 spsk flydende honning

2 ½ spsk skyr naturel

Saften af ½ citron

Lad skyren få stuetemperatur, og bland herefter alle ingredienserne sammen. Påfør masken i ansigtet (brug evt. en vatrondel), og lad den sidde i ca. 15 minutter. Rens masken af med lunkent vand og skyl efter med vand.

Test:

Jeg afprøvede denne maske og var ret imponeret over, hvad de relativt få ingredienser kunne. Jeg har lidt tendens til fedtet hud, så jeg var spændt på, hvad det ville medføre for huden at smøre skyr og honning på den. Jeg valgte at tage masken på, da skyren kom direkte fra køleskabet, og det gav en dejlig kølende effekt. Derefter lod jeg masken sidde, til den var tør. Efterfølgende var den nem at skylle af med lunkent vand. Ved at bruge masken følte jeg, at min hud var blevet mere blød, samt at den var blevet fugtet godt igennem.

Jeg vil helt klart bruge denne maske igen (og forsøge at finde andre mulige masker på internettet), både fordi jeg følte, at den havde en god virkning, men også fordi jeg synes, at det er rart at vide, hvilke ingredienser der er i de produkter, som jeg bruger. Jeg havde kun økologiske ingredienser, så derved fik jeg også lavet en helt økologisk ansigtsmaske.

Del med dine vennerShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrPin on Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *