Kontakt

Vi vil gerne dele indsigt, idéer og inspiration om bæredygtighed, og vi vil gerne have dine input med! Har du spørgsmål, gode idéer eller noget du gerne vil bidrage med, så skriv til os på: kontakt@gronneskridt.dk

 

Stine 225x300 - Grønne Skridt

Stine Kristensen

Det er vigtigt at sætte fokus på bæredygtighed og på, hvordan vi alle sammen kan gøre vores til at passe bedre på miljøet og bidrage til den grønne omstilling. For mig handler bæredygtighed imidlertid om mere end miljø og økologi. Det handler også om mangfoldighed, om fællesskaber og om at gøre noget sammen og hjælpe hinanden.
Særligt fokus: Fødevarer, sundhed og fællesskab.

stine@gronneskridt.dk

Sara 225x300 - Grønne Skridt

Sara Mønster Frost

Jeg tror, jeg har det som de fleste andre; jeg vil gerne være mere bæredygtig, men ved ikke lige, hvor jeg skal starte. Jeg er med i Grønne Skridt, fordi jeg tror, at vi sammen kan blive klogere på emnet. Ved at lade sig inspirere samt skabe inspiration, tænker jeg, at vi alle kan være med til at gøre vores hverdag lidt mere bæredygtig.
Særligt fokus: Læring, inspirerende fortællinger og sjove hverdagsfif.

sara@gronneskridt.dk

Anna 225x300 - Grønne Skridt

Anna Johannessen

Jeg er med i Grønne Skridt, da sundhed og bæredygtighed ligger mig meget på sinde. Jeg er vokset op på en økologisk gård og har derved fået tanken om bæredygtighed ind med modermælken. Alligevel synes jeg ofte, at det kan være svært at navigere i dette univers. Jeg synes, at det er interessant, at være med til at udvikle en platform af viden, hvor både jeg selv og læseren kan blive klogere, og hvor folk har lyst til at dele deres tanker, tips og meninger.
Særligt fokus: Økologi, skrald og fødevarer.

anna@gronneskridt.dk

Marie 225x300

Marie Bisgaard

Jeg er med i Grønne Skridt for at gøre mig selv og andre klogere. Emnet bæredygtighed virker for mig ofte en anelse uoverskueligt – som om vi alle skal lægge hele vores livsstil om, før det nytter. Jeg vil derfor sætte fokus på alle de små, lette ændringer og valg, vi normalt ikke tænker over – men som faktisk også kan gøre en forskel.
Særligt fokus: Genbrug, oplysning og små hverdagsfif.

marie@gronneskridt.dk

Mette 225x300 - bæredygtighed

Mette Sørensen

For mig er det vigtigt at sætte fokus på alle de mange muligheder, der er, for at leve mere bæredygtigt. Og jeg er nysgerrig efter at finde ud af, hvor jeg selv kan tage fat. Jeg tror ikke, at dommedagsprofetier og skræmmekampagner får flere til at leve mere bæredygtigt. Vi skal opdage, at bæredygtighed også er fællesskab, livsglæde og nye muligheder.
Særligt fokus: Natur, dyrevelfærd og social bæredygtighed.

mette@gronneskridt.dk

Jakob 225x300 - bæredygtighed

Jakob Worm

Jeg har altid synes, at miljø og energi er vigtige emner, og jeg vil gerne bidrage med min viden i Grønne Skridt. Det slår mig dog tit, hvor lidt jeg ved, og hvor kompliceret verden er. Jeg synes, at naturen bliver voldsomt trængt med den omsætning af materialer og energi, der sker i dag. Når CO2-indholdet stiger til nye rekorder, viser det, at verdens mennesker gambler med fremtiden.
Særligt fokus: Energi, forbrug og økonomi.

jakob@gronneskridt.dk

Thormod 225x300 - bæredygtighed

Thormod

Jeg havde egentlig tænkt mig at trække mig tilbage, men jeg kan jo se, at verden har brug for min erfaring, mit vid og min klogskab. Ja, verden er ikke den samme, som da jeg var ung, men det er endnu ikke for sent at rette op på den. Der er brug for gamle dyder som nøjsomhed, borgerlig anstændighed og rettidig omhu.
Mine vigtigste interesser er aviser, whisky og snustobak.

thormod@gronneskridt.dk

Comments are closed